WORKSHOP – MAAK JE EIGEN STAFFHORST GIN!

- ERVAAR HET AMBACHT -

 

Staffhorst maakt sinds 1861 uniek Utrechts gedistilleerd; gin, jenever en bijzondere distillaten van fruit. Dit oer-Utrechtse familiebedrijf doet dat op ambtelijke wijze. Je kan dit bijzondere ambacht nu zelf ervaren. In de Sluiswachterswoning op het Cereol-terrein (naast Buurten in de fabriek) kan je op afspraak terecht voor Staffhorst-proeverijen en workshops waarin je een eigen, unieke Staffhorst gin of jenever kan maken.

Tijdens deze workshop van ongeveer 1 uur krijg je alles te horen over ruim 150 jaar Utrechtse distilleergeschiedenis, het Staffhorst-familiebedrijf en het ambacht van gin en jenever stoken. Je wordt welkom geheten met een Staffhorst Gin&Tonic en Utrechtse borrelhapjes. Daarna ga je onder begeleiding van een distilleerspecialist van Staffhorst aan de slag om je eigen, unieke gin te maken. Dit doen we met behulp van een groot aantal tincturen die we alvast voor je hebben gedistilleerd. Als je de perfecte smaak gevonden hebt, volgt de garnering en maken we je eigen Staffhorst Gin&Tonic compleet met tonic van Russell&co. Word jij de ‘Meesterstoker’ van de avond?
De workshop kost €30 per persoon (minimaal 6, maximaal 12 personen). De workshop kan desgewenst ook op jenever worden gericht.
Wil je de workshop of proeverij combineren met een bijeenkomst en/of borrel, neem contact op voor de mogelijkheden. events@staffhorst-jenever.nl

Eens wat anders dan een cocktailworkshop? – Maak je eigen STAFFHORST GIN!!

Wil je een workshop of proeverij boeken? mail naar events@staffhorst-jenever.nl

Bekijk onze verkooppunten